Скенери, детектори и влагомери Tramex

CME4

Уред за измерване на влажността в бетон, гипс, цимент, замазки, плочи съгласно ASTM F 2659. Предназначен за бетонни настилки и конструкции.

CMEXPERT2

Влагомер за оценка на водното съдържание в бетон, гипс, цимент, замазки, плочи (съгласно ASTM F 2689) и измерване на влагата в дълбочина (съгласно ASTM F 2170 и ASTM F 2420).

MRH3

Влагомер за определяне на относителната влажност и водното съдържание в дървесина, паркети, ламинат, покриви, гипскартон, зидария и други.

PTM Professional

 PTM Professional е ръчен инструмент, за измервания на водно съдържание в дървесина и продукти от дървесина.

Professional PTM 2.0

              PTM Professional 2.0 е ръчен инструмент, за измервания на водно съдържание в дървесина, гипскартон и продукти от дървесина.

Moisture Encounter Plus (MEP)

Безразрушителен детектор за определяне на влага в дърво, зидарии, замазки, мазилки, тухли, покривни хидроизолации, плочки, винил и други

Skipper Plus

Безразрушителен детектор за влага в плавателни съдове. 

RWS

Многофункционален уред за безразрушително откриване на влага и проследяване на течове в покриви и стени.

Dec Scanner

Скенер за влага в покриви. Dec Scanner е специално създаден за локализиране на течове и проникнала влага в подпокривни пространства. Той е отлично решение за безразрушитело изследване и проучване на влага.

Термометър за повърхности IRT2

Портативен термометър за дистанционно измерване на температурата на повърхности постедством инфрачервен лъч. Снабден с технология за получаване на моментални измервания от разстояние на почти всички повърхности.