Корпоративна Социална Отговорност (CSR)

180 Degrees Consulting Sofia е българският клон на най-голямата студентска организация в света за бизнес консултиране с повече от 100 клона в 35 държави. Мисията на 180 DC е да помага на социално отговорни организации и НПО-та да оптимизират оперативната си дейност и така да реализират пълния си потенциал, като същевременно предоставя възможност на мотивирани студенти да натрупат безценен професионален опит по реални консултантски проекти. По този начин организацията спомага за реализиране на една win-win ситуация – печелят едновременно студентите и общността, в която живеем.

За периода от основаването си преди две години, 180 Degrees Consulting Sofia са реализирали успешно девет консултантски проекта в сфери като маркетинг, финансова устойчивост и бизнес планиране за социално организации в България, сред които Заедно в час, Нулев отпадък, Национален младежки форум, Move.BG, EduCompass и други. 

Благодарение на изключително успешния старт на организацията, 180 Degrees Consulting Sofia бе избрана за най-добър нов клон на 180 Градуса в света за 2017 в конкуренцията на още 7 клона от САЩ, Канада и Индия. 

Лийф Група ЕООД е партньор на 180 Degrees Consulting Sofia, като предоставя безвъзмездно помещения за срещите на организацията.